9 Haziran 2016 Perşembe

Erken Gelmenin Bir Çözümü Var !!!


Erken Gelmenin Çözümü Nedir?
ERKEN GELME ve sert olma sorunu ile karşılaşanların öncelikle bir üroloji uzmanına danışması gerektiğine dikkat çeken Psikiyatrist Prof. Dr. Kerem Doksat, doğru tedavi uygulamalarıyla bu sorunun kolaylıkla aşılabileceğini söyledi.

Son ölçümlere göre bu sorun, insan türünde 2 ila 3 dakika arasında olarak kabul edilmektedir. Bizden başka hiçbir türde böyle bir sorun yok. En çok erkeklerde görülür ve P-eni-s boyuyla orantılıdır. Hipnoz beklenti kaygısında (sertleşm-e olmayacak mı) kullanılabilir.

3 KİŞİDEN 1'İ ERKEN GELİYOR !ERKEN GELME ve sertleşm-e gibi günümüzde modern ve bilimsel tedavi yöntemleri ile oldukça kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Toplumun P-eni-se ve erkeğin cinsal kimliğine yüklediği aşırı anlamın ağır yükü altında erkeğin ezilmemesi gerekir. İnsan olmanın doğal bir süreci olan sağlık sorunları kadın ve çocuklarda da görüldüğü gibi erkeklerde de görülebilmektedir. Bu nedenle, mevcut olan rahatsızlığı kabullenip tedavi için harekete geçmek yapılacak en doğru hareket olacaktır. Özellikle 6 ayı aşan sürede sorunun devam etmesi durumunda sorun büyüyecek, daha da karmaşık hale gelecektir. O yüzden ERKEN GELME tedavisi için zaman kaybedilmemesi önemlidir.

1 SAAT SÜRMESİ MÜMKÜN!ERKEN GELMEnın tedavisi için ilk yapılması gereken bir üroloji uzmanı tarafından ürolojik değerlendirme olmalıdır. Uzmanların vereceği ilaçlar ve ürünler kullanılabilir. Uzmanlar kimsayal içermeyen tamamen insan sağlığına uygun ürünler tavsiye ermektedir. Bu ürünler PEN!-S'in uyarılmasını geçiktirerek ilişki süresini uzatmasını sağlamaktadır. P-eni-s ne kadar geç uyarılırsa o kadar geç boşalma sağlanır. Bazı ürünler ile 2 saate yakın cinsal ilişki mümkün olabiliyor. Sağlıkllı ürünler ile ERKEN GELME sorunu kısa sürede çözüme kavuşturulabilir. Ayrıca kişide eş zamanlı olarak sertleşm-e sorunları ve cinsal isteksizlik gibi sorunlar da olabilir.

KONTROL SİZDE OLMALI!

Bir erkek nasıl ki idrarını, büyük abdestini tutabiliyorsa, aslında boşalma kontrolünü de dakikalarca uzatabilir. Yani, cinsal ilişki sırasında P-eni-sin özel bölge içerisinde hiç boşalmadan ve sertliğini kaybetmeden 1 saat, hatta daha uzun süre kalabilmesi bile mümkündür. Gerekli durumlarda bu sağlıklı ilaç desteğinden de yararlanılmalıdır. Erken boşalan bazı erkeklerde bu sorunla birlikte cinsal ilişki sırasında P-eni-sin erken sönmesi, sertleşm-e problemleri ve cinsal isteksizlik sorunları da soruna eşlik edebilmektedir. O zaman bu sorunların da çözümlenmesi gerekmektedir.

DOKTORLAR, SAĞLIKLI ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİYOR!

Alanında uzman hekimlerimizin önerdiği bu ürünleri görmek veya sipariş vermek için tıklayın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder